Studio Betnavčica

Cenik storitev

Storitve

NEGA OBRAZA, VRATU IN DEKOLTEJA

SAMOSTOJNE & DODATNE STORITVE K NEGI OBRAZA

RAZVAJANJE ROK IN NEGA NOHTOV NA ROKAH

RAZVAJANJE STOPAL IN NEGA NOHTOV NA NOGAH

KLASIČNA DEPILACIJA Z VOSKOM

DEPILACIJA S SLADKORNO PASTO

INDIVIDUALNE MASAŽE

MASAŽE ZA NOSEČNICE

ANTISTRESNI TRETMAJI IN RITUALNE NEGE TELESA

RAZSTRUPLJEVALNI IN ANTICELULITNI PROGRAMI

ENERGIJSKE TERAPIJE

Klasična globinska nega obraza

90 min


Klasična nega obraza je namenjena vsem tipom kože in zajema osnovno čiščenje obraza, piling, odpiranje por pod paro, globinsko čiščenje obraza, oblikovanje obrvi, odstranjevanje dlačic, masko glede na potrebe kože in masažo ter zaključno nego. Na željo in ob doplačilu se lahko pobravajo obrvi in trepalnice.

60.00 €

Hitra nega za osvežitev in pomladitev obraza

70 min


Hitra nega za osvežitev obraza je namenjena vsem, ki želijo kožo nahraniti in ji v trenutku dati svežino in zgladitev površinskih gubic. Zajema osnovno čiščenje obraza, piling, oblikovanje obrvi, odstranjevanje dlačic, ampulo in masko glede na potrebe kože ter masažo z zaključno nego.

55.00 €

Nega izrazito aknaste kože

100 min


Pomirjevalna nega in čiščenje izrazito aknaste kože je namenjena vsem, ki se bojujete z nečistočami in vsebuje osnovno čiščenje obraza, piling, odpiranje por pod paro, temeljito globinsko čiščenje aken, komedonov, milj, razkuževanje in pomirjanje kože z visoko frekvenco in ozonom, masko za pomiritev ter zaključna nego.

65.00 €

Nega najstniške kože

60 min


Nega najstniške kože je namenjena najstnikom, ki se srečujejo s hormonskimi izbruhi prvih nečistoč na koži. Z njimi se pogovorimo o vsakodnevni negi, prehrani in jim kožo čimbolj nežno kar gre očistimo z pilingom, odpremo porice pod paro in v sodelovanju z njihovim bolečinskim pragom počistimo mozoljčke. Zaključimo z ustrezno pomirjevalno kremo.

40.00 €

Nega moške kože

60 min


Nega moške kože je namenjena seveda moškim, ki se zavedajo da negovan obraz ni le za ženske in zajema osnovno čiščenje obraza, piling, odpiranje por pod paro, globinsko čiščenje obraza, po želji oblikovanje obrvi, masko glede na potrebe kože in masažo glave ter zaključno nego.

55.00 €

Ekspresna "Extrem Lifting" nega obraza, vratu in dekolteja

50 min


To je nega za posebne priložnosti, ki s specialnimi visokotehnološkimi kompleksi aktivnih učinkovin iz peptidov, proteinov in inkapsuliranega retinola lahko v najkrajšem možnem času bistveno učvrsti kožno sliko, zgladi kožo in zmanjša rdečico. Njeno delovanje nastopi v roku dveh ur od tretmaja in drži do 8 ur. Ob rednem izvajanju se njeni učinki podaljšajo.
Naredi se nežna piling- masaža, nanese se extrem lift maska ki se po 20ih minutah spere, nanese se extrem lift ampula in zaključna krema.

40.00 €

Revive nega za poživitev obraza, telesa in duha

120 min


Nega za obraz, ki vključuje masažo stopal, glave in ramenskega obroča vas zagotovo popelje v trans. Obraz pa vam bomo razvajali s pomočjo ultrazvoka, galvanskim tokom in prestižno linijo kozmetike CNC za pomladitev, ki je prilagojena vsaki posebej.

85.00 €

Brezčasna ritualna obnovitvena nega obraza, vratu, rok in dekolteja

130 min


Namenjena je vsem ki si želijo ritual, ki traja in traja… Prične se s toplimi ali hladnimi kompresami na stopalih in masažo stopal. Sledi piling dlani na katere se nanese ampula in maska. Nato se izvede popolna nega obraza z oblikovanjem (po želji tudi barvanjem) obrvi in odstranjevanjem dlačic, globinskim čiščenjem, ampula in maska, med masko pa masaža rok in dlani. Uporabljajo se izdelki za obnovitev, ki delujejo proti staranju kože in odpravljajo že obstoječo škodo na koži.

85.00 €

Paket mikrodermabrazije (5x mikrodermabrazija + 1x globinska nega)

50 min


Diamantni piling posebej priporočamo pri negi:
-starajoče se kože (hiperpigmentacije, drobne gubice, starostne pege);
-utrujene in izsušene kože;
-od sonca poškodovane kože;
-mastne kože z razširjenimi porami;
-kože, nagnjene k aknam;
-trdovratni hiperpigmentaciji kože – melasma (cloasma);
-različnih vrstah brazgotin.

Masaža obraza, glave, vratu in dekolteja

200.00 €

Diamantni piling (mikrodermabrazija)

40 min


Diamantni piling posebej priporočamo pri negi:
-starajoče se kože (hiperpigmentacije, drobne gubice, starostne pege);
-utrujene in izsušene kože;
-od sonca poškodovane kože;
-mastne kože z razširjenimi porami;
-kože, nagnjene k aknam;
-trdovratni hiperpigmentaciji kože – melasma (cloasma);
-različnih vrstah brazgotin.

Masaža obraza, glave, vratu in dekolteja

35.00 €

Posvet o negi kože

30 min


Nega kože doma je ključna za odpravo nevšečnosti, ki nas pestijo. V današnjih poplavah najrazličnejših proizvodov, ki nam obljubljajo gladko in čisto kožo brez gubic in madežev, pa se je težko znajti. Zagotovo so vsi proizvodi krasni, vendar ne ustrezajo vsi vsakemu tipu kože. Zato nam dovolite, da vam na tem področju, s svojimi dolgoletnimi izkušnjami, pomagamo mi.

30.00 €

Sezonska nega obraza

70 min


Sezonska nega obraza je osvežitvena nega in vsebuje sezonske izdelke. Pozimi vsebuje grelne maske, poleti pa hladilne.

55.00 €

Japonski cosmo lifting obraza

60 min


Ena izmed najboljših naravnih, predvsem pa neinvazivnih metod za pomladitev obraza.S stimulacijo obraznih tkiv oblikujemo obraz tako, da je videti svež in sijoč, obrazne mišice se učvstijo, gube pa so manj izrazite. S stimulacijo živčevja in akupunkturnih točk se uravnoveša tudi telesno in duševno zdravstveno stanje. Pri mlajših ljudeh se Japonski cosmo lifting izkaže kot odlična preventiva proti nastanku drobnih gubic in izgubi kolagena. Pri zrelejši koži Japonski cosmo lifting zmanjša učinke o

50.00 €

Doplačilo za hitro estetsko pedikuro med masko

0 min

20.00 €