Heart

Povabite prijatelja in pridobite brezplačno naročnino.

Priporočite prijatelja ali podjetje

Ker ste član naše zadovoljne družine in ker cenimo vašo zvestobo, vas vabimo, da nam pomagate širiti dober glas naprej ter da skupaj povečamo družino.

Ali poznate prijatelja oziroma podjetje, ki bi mu priporočili MyPlanly? Priporočite mu aplikacijo in oba prejmita nagrado.

3
Za vas
Free
3 mesece brezplačne naročnine na MyPlanly
+
1
Za prijatelja
Free
1 mesec brezplačne naročnine na MyPlanly

Kako deluje?

1. Delite povezavo

1. Delite povezavo

Prijatelju ali podjetju priporočite MyPlanly tako, da delite svojo referenčno povezavo preko socialnih omrežij ali sporočila. Dostop do svoje povezave dobite v meniju Priporoči prijatelja.

2. Oba pridobita naročnino

2. Oba pridobita naročnino

Ko se prijatelj preko vaše referenčne povezave registrira v aplikacijo in če po poteku testnega obdobja postane naročnik (plačljivega paketa), dobita oba naslednja 2 meseca brezplačno naročnino.

3. Delite brez omejitev

3. Delite brez omejitev

Povabite čim več prijateljev, za katere menite, da bi jim aplikacija lahko koristila, saj niste omejeni s številom referenčnih povezav in brezplačnih mesecev naročnine.

      

Podjetje Intensio d.o.o. je leta 2020 prejelo subvencijo po javnem pozivu “Vavčer za digitalni marketing (mobilna aplikacija)”, katerega razpisuje Slovenski podjetniški sklad. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Podjetje Intensio d.o.o. je leta 2020 prejelo subvencijo po javnem pozivu “Vavčer za digitalni marketing (spletna stran)”, katerega razpisuje Slovenski podjetniški sklad. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Paket FREE
0 € na mesec
ustvarite račun Brez naročnine