Energomed

Rezerviraj termin

Storitve

Dodatne storitve salona

Luknjanje ušes

Ličenje

Obrvi in trepalnice

Nega obraza in telesa

Mikrodermoabrazija

Depilacija

Pedikura

Manikura

Masaže

Strojna limfna drenaža

Preoblikovanje telesa

IPL odstranjevanje dlak

Maderoterapija 30 min

30 min


V časovnem razmaku 30 min je zajeta maderoterapija obeh nog in zadnjice. Maderoterapija je anticelulitna masažna tehnika, s katero z lesenimi valjčki prodiramo v podkožje, kjer se nabira celulit in preoblikujemo telo.

30.00 €

Naroči se

Maderoterapija 45 min

45 min


V časovnem razmaku 45 min je zajeta maderoterapija obeh nog, zadnjice in trebuha. Maderoterapija je anticelulitna masažna tehnika, s katero z lesenimi valjčki prodiramo v podkožje, kjer se nabira celulit in preoblikujemo telo.

49.00 €

Naroči se

Maderoterapija 60 min

60 min


V časovnem razmaku 60 min je zajeta maderoterapija obeh nog, zadnjice, obeh rok in trebuha. Maderoterapija je anticelulitna masažna tehnika, s katero z lesenimi valjčki prodiramo v podkožje, kjer se nabira celulit in preoblikujemo telo.

55.00 €

Naroči se

Maderoterapija 90 min

90 min


V časovnem razmaku 90 min je zajeta maderoterapija obeh nog, obeh rok, trebuha, zadnjica, boki in hrbet v višini nedrčka, kjer se nabira maščoba. Maderoterapija je anticelulitna masažna tehnika, s katero z lesenimi valjčki prodiramo v podkožje, kjer se nabira celulit in preoblikujemo telo.

65.00 €

Naroči se

Body wrapping

50 min


Body wrapping je učinkovita metoda zmanjševanja podkožnih maščobnih blazinic in obsega telesa z opaznimi rezultati že po samo enem tretmaju. Z njim spodbudimo delovanje limfnega sistema ter učinkovito odplavimo vso neželjeno vodo v telesu.

45.00 €

Naroči se