Nina

Sem zelo profesionalna in urejena, natančna diplomirana kozmetičarka. Vedno rada nadgrajujem znanja na področju kozmetike in si postavljam nove cilje. Dodatna znanja imam iz področja maderoterapije, masaž in vizažističnih tehnik (ličenje). Svoje delo jemljem resno in ga opravljam zelo natančno.

Rezerviraj termin

Storitve

Dodatne storitve salona

Luknjanje ušes

Ličenje

Obrvi in trepalnice

Nega obraza in telesa

Mikrodermoabrazija

Depilacija

Pedikura

Manikura

Masaže

Strojna limfna drenaža

Preoblikovanje telesa

IPL odstranjevanje dlak

Sterilizacija orodja

20 min


Sterilizacija pedikerskega, manikerskega ali katerega koli drugega domačega ali profesionalnega orodja, ki je namenjeno sterilizaciji. Orodje mora biti očiščeno. Čas sterilizacije je 20 min. Cena velja za do 8 kos orodja.

7.00 €

Naroči se

Razkuževanje in sušenje čevljev

60 min


Z ozonom globinsko razkužimo obutev, nato pa sledi še sušenje. Storitev je primerna za vse, še posebej pa za tiste, ki imajo glivične okužbe stopal in nohtov ali pa se jim stopala preveč potijo. Razkuževanje in sušenje traja 60 min. Cena velja za 1 par čevljev.

7.00 €

Naroči se

Destiliranje vode


Destilirana voda je voda brez ionov, kovin in drugih nečistot, ki so prisotne v vodovodni vodi, njena uporaba pa je široka. Z eno destilacijo vam destiliramo 5L vode, posodo za vodo pa morate priskrbeti sami. Destilacija običajno traja nekaj ur, zato lahko po destilirano vodo pridete šele naslednji dan.

5.00 €

Naroči se