Energomed

Rezerviraj termin

Storitve

Dodatne storitve salona

Luknjanje ušes

Ličenje

Obrvi in trepalnice

Nega obraza in telesa

Mikrodermoabrazija

Depilacija

Pedikura

Manikura

Masaže

Strojna limfna drenaža

Preoblikovanje telesa

IPL odstranjevanje dlak

Microneedling nega obraza

60 min


Z dermarollerjem spodbujamo nastanek novega kolagena in elastina v koži in ga kombiniramo s serumi, ki targetirajo različne kožne težave kot so gube, brazgotine, akne, hiperpigmentacije, izboljša pa se tudi tekstura kože. Postopek se izvaja na 4 do 6 tednov, število tretmajev pa je odvisno od stanja kože. Ob prvem terminu nege obraza vam obračunamo tudi dermaroller (15€).

95.00 €

Naroči se

Dermaplaning

50 min


Je britje dlačic s površine obraza. Z britjem se prav tako odstranjujejo odmrle kožne celice ter zgladi se površina kože. Dermaplaning se odsvetuje v primeru vnetih aken, poškodovane ali preobčutljive kože. Tretma vsebuje površinsko čiščenje, dermaplaning, pomiritveno masko ter nanos seruma in zaključne kreme.

50.00 €

Naroči se

Klasična nega hrbta

60 min


Nega hrbta zajema površinsko čiščenje, piling, globinsko čiščenje kože na hrbtu, pomiritveno masko, nanos seruma ter zaključne kreme.

45.00 €

Naroči se

Najstniška nega obraza

60 min


Namenjena je najstnikom do 18.leta, ki imajo problematično kožo na obrazu. Zajema površinsko čiščenje, piling, globinsko čiščenje, visoko frekvenco, pomiritveno masko in nanos zaščitne dnevne kreme.

42.00 €

Naroči se

Klasična nega obraza za moške

90 min


Je klasična nega obraza za moški spol od 18. leta naprej. Zajema površinsko čiščenje, piling, nego glede na stanje kože (globinsko čiščenje, anti age...), masažo, hranilno masko in nanos zaščitne dnevne kreme. Za dodatke naprav k negi je potrebno doplačilo.

50.00 €

Naroči se

Klasična nega obraza za ženske

90 min


Klasična nega obraza je za dekleta od 18. leta naprej in zajema površinsko čiščenje, piling, osnovno nego glede na stanje kože (globinsko čiščenje, anti age...), masažo obraza, masko in nanos zaščitne dnevne kreme. Za dodatke naprav k negi je potrebno doplačilo.

65.00 €

Naroči se

Dodatek visoka frekvenca

10 min


Izvajamo direktno in indirektno visoko frekvenco. Direktno visoko frekvenco uporabljamo po globinskem čiščenju ali pri vnetih aknah. Indirektno visoko frekvenco izvajamo skupaj z masažo in omogoča stimulacijo delovanja lojnic in znojnic, relaksacijo, poveča hidratacijo kože in hranjenje, saj se pospeši absorbcija sestavin, izboljša se mikrocirkulacija, pospeši se cirkulacija limfe in eliminacija odpadnih produktov.

Izvaja se samo kot dodatek k negi.

8.00 €

Naroči se

Dodatek zahtevno globinsko čiščenje

10 min


Izvaja se samo kot dodatek k negi in zagotavlja boljše globinsko čiščenje obraza. Globinsko čiščenje se podaljša za 10-15 min. Pri tistih, ki potrebujejo zahtevnejše čiščenje obraza, se obračuna avtomatsko.

15.00 €

Naroči se

Dodatek limfna drenaža obraza

10 min


Je ročna metoda stimuliranja limfnega sistema na obrazu. Aktivira pretočnost tekočin v tkivih in spodbuja delovanje imunskega in parasimpatičnega živčnega sistema. Izvaja se le kot dodatek k negi obraza.

10.00 €

Naroči se

Dodatek LED terapija

10 min


S svetlobno LED terapijo pomlajujemo obraz in zdravimo akne. Je kombinacija ultrazvoka in fotonske 7-LED svetlobe. Izvaja se samo kot dodatna storitev pri negi obraza.

12.00 €

Naroči se

Dodatek ultrazvočna terapija

10 min


Ultrazvočna terapija je neboleč tretma in jo izvajamo z grelnim ali hladilnim ultrazvokom. Ultrazvok poveča penetracijo snovi v kožo, obnavlja dermis in spodbuja nastanek kolagenskih in elastinskih vlaken v naši koži, zmanjšajo pa se tudi gube. Izvaja se le kot dodatna storitev pri negi obraza.

20.00 €

Naroči se

Paket klasičnih neg obraza

90 min


Paket neg obraza, ki zajema 5x klasično nego obraza. Klasična nega zajema površinsko čiščenje, piling, osnovno nego glede na stanje kože (globinsko čiščenje, anti age...), masažo obraza, masko in nanos zaščitne dnevne kreme. Gratis vam podarimo oblikovanje obrvi.

270.00 €

Naroči se

Ophyto pH kislinska nega obraza

50 min


Je nega z glikolno kislino, ki deluje kot anti age, za zmanjševanje izbruha aken ali pa kot nega za zmanjševanje pigmentnih madežev. Nega je primerna za vse tipe kož.

65.00 €

Naroči se

Ophyto pH dodatna kislinska nega obraza

50 min


Je nega z glikolno kislino, ki deluje kot anti age, za zmanjševanje izbruha aken ali pa kot nega za zmanjševanje pigmentnih madežev. Nega je primerna za vse tipe kož. Je vzdrževalna nega po 4 zaporednih obiskih Ophyto pH nege.

55.00 €

Naroči se

Paket Ophyto pH 4x4

50 min


Paket Ophyto pH vsebuje 4x nego z glikolno kislino. Je nega z glikolno kislino, ki deluje kot anti age, za zmanjševanje izbruha aken ali pa kot nega za zmanjševanje pigmentnih madežev. V paketu vam zraven pripada celostna linija za nego izdelkov doma (čistilno mleko, tonik, dnevna in nočna krema).

320.00 €

Naroči se