Energomed

Rezerviraj termin

Storitve

Dodatne storitve salona

Luknjanje ušes

Ličenje

Obrvi in trepalnice

Nega obraza in telesa

Mikrodermoabrazija

Depilacija

Pedikura

Manikura

Masaže

Strojna limfna drenaža

Preoblikovanje telesa

IPL odstranjevanje dlak

Klasična masaža 60 min

60 min


Je klasična švedska masaža celega telesa. Masaža je namenjena stimulaciji krvnega pretoka in sprostitvi napetih mišic, prav tako pa lajša tudi takšne in drugačne bolečine.

50.00 €

Naroči se

Klasična masaža 45 min

45 min


Je sproščujoča masaža celega telesa. Masaža je namenjena stimulaciji krvnega pretoka in sprostitvi napetih mišic. Pri masaži se lahko posvetimo samo določenemu bolečemu predelu.

40.00 €

Naroči se

Klasična masaža 30 min

30 min


Je klasična delna švedska masaža, poljubnega dela telesa. Masaža je namenjena stimulaciji krvnega pretoka in sprostitvi napetih mišic, prav tako pa lajša tudi takšne in drugačne bolečine.

35.00 €

Naroči se

Quatro masaža 30 min

30 min


Je štiriročna masaža celih nog, rok in hrbta, ki jo izvajata dve maserki naenkrat. Prednost štirih rok na telesu je spodbujanje odziva telesa na globlje sprostitve, saj um težko sledi vsem dražljajem, zato se veliko lažje sprostite.

Za rezervacijo predhodno pokličite, saj sta potrebni dve maserki.

35.00 €

Naroči se

Masaža stopal 20 min

20 min


Je klasična masaža stopal, ki se lahko izvaja kot samostojna storitev ali kot dodatek k drugi storitvi. Pred masažo si doma obvezno osvežite stopala, v primeru glivične okužbe pa nas prej opozorite.

18.00 €

Naroči se

Masaža obraza, dekolteja in vratu 20 min

20 min


Je klasična masaža obraza, dekolteja in vratu, ki se lahko izvaja kot samostojna storitev ali kot dodatek k drugi storitvi. Na storitev je priporočeno, da prihajate brez ličil.

25.00 €

Naroči se

Kineziotaping

20 min


Kineziotaping je napredna tehnika lepljenja posebnih trakov, ki podpirajo mišične funkcije. Glavne funkcije kineziotapinga so izboljšanje funkcije mišic, izboljšanje cirkulacije telesnih tekočin, zmanjšanje bolečine in podpiranje funkcije sklepov.

12.00 €

Naroči se