Energomed

Rezerviraj termin

Storitve

Dodatne storitve salona

Luknjanje ušes

Ličenje

Obrvi in trepalnice

Nega obraza in telesa

Mikrodermoabrazija

Depilacija

Pedikura

Manikura

Masaže

Strojna limfna drenaža

Preoblikovanje telesa

IPL odstranjevanje dlak

IPL posamezni strel

10 min


Je trajno odstanjevanje dlak. Cena za posamezni strel velja do 10 strelov. IPL tretmajev za odstranjevanje dlak ne izvajamo med poletnim obdobjem. En dan pred tretmajem se je potrebno temeljito pobriti.

7.00 €

Naroči se

IPL brčice

10 min


Je trajno odstranjevanje dlak nad zgornjo ustnico. Po posvetu se vam priporoči število potrebnih obiskov, glede na stanje vaših dlak. IPL tretmajev za odstranjevanje dlak ne izvajamo med poletnim obdobjem. En dan pred tretmajem se je potrebno temeljito pobriti.

25.00 €

Naroči se

IPL brada

15 min


Je trajno odstranjevanje dlak na bradi. Po posvetu se vam priporoči število potrebnih obiskov, glede na stanje vaših dlak. IPL tretmajev za odstranjevanje dlak ne izvajamo med poletnim obdobjem. En dan pred tretmajem se je potrebno temeljito pobriti.

35.00 €

Naroči se

IPL pazduhe

15 min


Je trajno odstranjevanje dlak pod pazduhami. Po posvetu se vam priporoči število potrebnih obiskov, glede na stanje vaših dlak. IPL tretmajev za odstranjevanje dlak ne izvajamo med poletnim obdobjem. En dan pred tretmajem se je potrebno temeljito pobriti.

35.00 €

Naroči se

IPL pod popkom

10 min


Je trajno odstranjevanje dlak pod popkom. Po posvetu se vam priporoči število potrebnih obiskov, glede na stanje vaših dlak. IPL tretmajev za odstranjevanje dlak ne izvajamo med poletnim obdobjem. En dan pred tretmajem se je potrebno temeljito pobriti.

35.00 €

Naroči se

IPL bikini

20 min


Je trajno odstranjevanje dlak v predelu bikinija - do roba hlačk. Po posvetu se vam priporoči število potrebnih obiskov, glede na stanje vaših dlak. IPL tretmajev za odstranjevanje dlak ne izvajamo med poletnim obdobjem. En dan pred tretmajem se je potrebno temeljito pobriti.

55.00 €

Naroči se

IPL brazil

30 min


Je trajno odstranjevanje dlak v predelu bikinija - brazil. Po posvetu se vam priporoči število potrebnih obiskov, glede na stanje vaših dlak. IPL tretmajev za odstranjevanje dlak ne izvajamo med poletnim obdobjem. En dan pred tretmajem se je potrebno temeljito pobriti.

80.00 €

Naroči se

IPL celih nog

75 min


Je trajno odstranjevanje dlak na predelu nog. Po posvetu se vam priporoči število potrebnih obiskov, glede na stanje vaših dlak. IPL tretmajev za odstranjevanje dlak ne izvajamo med poletnim obdobjem. En dan pred tretmajem se je potrebno temeljito pobriti.

120.00 €

Naroči se

IPL spodnji del nog

45 min


Je trajno odstranjevanje dlak na predelu nog - pod koleni. Po posvetu se vam priporoči število potrebnih obiskov, glede na stanje vaših dlak. IPL tretmajev za odstranjevanje dlak ne izvajamo med poletnim obdobjem. En dan pred tretmajem se je potrebno temeljito pobriti.

80.00 €

Naroči se

IPL zgornji del nog

45 min


Je trajno odstranjevanje dlak na predelu nog - nad koleni. Po posvetu se vam priporoči število potrebnih obiskov, glede na stanje vaših dlak. IPL tretmajev za odstranjevanje dlak ne izvajamo med poletnim obdobjem. En dan pred tretmajem se je potrebno temeljito pobriti.

90.00 €

Naroči se

IPL zadnjica

20 min


Je trajno odstranjevanje dlak na predelu zadnjice. Po posvetu se vam priporoči število potrebnih obiskov, glede na stanje vaših dlak. IPL tretmajev za odstranjevanje dlak ne izvajamo med poletnim obdobjem. En dan pred tretmajem se je potrebno temeljito pobriti.

60.00 €

Naroči se

IPL trebuh

50 min


Je trajno odstranjevanje dlak na predelu trebuha. Po posvetu se vam priporoči število potrebnih obiskov, glede na stanje vaših dlak. IPL tretmajev za odstranjevanje dlak ne izvajamo med poletnim obdobjem. En dan pred tretmajem se je potrebno temeljito pobriti.

80.00 €

Naroči se

IPL prsni koš

45 min


Je trajno odstranjevanje dlak na predelu prsnega koša. Po posvetu se vam priporoči število potrebnih obiskov, glede na stanje vaših dlak. IPL tretmajev za odstranjevanje dlak ne izvajamo med poletnim obdobjem. En dan pred tretmajem se je potrebno temeljito pobriti.

80.00 €

Naroči se

IPL hrbet

80 min


Je trajno odstranjevanje dlak na predelu hrbta. Po posvetu se vam priporoči število potrebnih obiskov, glede na stanje vaših dlak. IPL tretmajev za odstranjevanje dlak ne izvajamo med poletnim obdobjem. En dan pred tretmajem se je potrebno temeljito pobriti.

120.00 €

Naroči se

IPL hrbet delno

45 min


Je trajno odstranjevanje dlak na predelu hrbta - zgornji ali spodnji del. Po posvetu se vam priporoči število potrebnih obiskov, glede na stanje vaših dlak. IPL tretmajev za odstranjevanje dlak ne izvajamo med poletnim obdobjem. En dan pred tretmajem se je potrebno temeljito pobriti.

90.00 €

Naroči se