NOVO! Sedaj je na voljo aplikacija MyPlanly s pomočjo katere se boste hitreje in lažje naročili!

Google Play AppStore huawei

Storitve

Ličenje (7)

Naravne obrvi (3)

Naravni nohti (9)

Naravne trepalnice (2)

Spa pedikura (6)

Masaža obraza (1)Dnevno/večerno ličenje

60 min
Nudimo ličenje za različne priložnosti, vedno ga prilagodimo Vaši strukturi obraza in Vašim željam. Največje zadovoljstvo je videti sijočo stranko na njen poseben dan, pa naj bo to poroka, rojstni dan, poslovni dogodek ali katerikoli dan, ko bi radi izgledali najbolje.

39.00 €


Osnovno ličenje

60 min
Osnovno ličenje vsebuje samo podlago, torej uravnavanje tona kože, oblikovanja obrvi, brez dodanih barvnih senčk na oči.

33.00 €


Poročno ličenje

60 min
Poročno ličenje je namenjeno nevestam.

59.00 €


Poskusno ličenje

90 min
Na poskusnem ličenju ustvarjamo Vaše želje na vaši strukturi obraza, pogovorimo se še o ostalih popmembnih informacijah.

36.00 €


Tečaj osebne rabe ličenja - zahtevno

180 min
Tečaj osebne rabe ličenja zahtevne stopnje je namenjen tistim, ki so opravile tečaj osnovnega predhodno. Ponovimo izvedbo osnovnega ličenja ter se poglobimo na "conturing" obraza in uporabo senčk na očeh. Eno polovico naredim jaz, drugo vi.

89.00 €


Tečaj osebne rabe ličenja -osnovno

180 min
Na terminu za tečaj osebnega ličenja - osnovno, naredimo skupaj dnevni makeup look, torej pogovorimo se o tipu kože, pravilni negi kože, pravilni izbiri podlage na obraz ter samih predpripravkov na ličenje. Oblikujemo obrvi z barvico, naličimo ustnice. Osnovno ličenje ne vsebuje učenja ličenja oči. Delamo pa tako da eno polovico ličim jaz, drugo pa vi.

69.00 €


Umetne trepalnice

10.00 €Oblikovanje in barvanje naravnih obrvi

30 min
Obrvi oblikujemo z vosko, obliko naredimo po vaši strukturi obraza in vašim željam, barvamo jih z barvami, ki so namenjene za barvanje obrvi ( več barv na voljo)

18.00 €


Oblikovanje naravnih obrvi

30 min
Obrvi oblikujemo z voskom, oblikujemo jih po vaši strukturi obraza in vašim željam.

11.00 €


Odstranjevanje brčic

4.00 €Decembrski spa relax nega rok

20 min
Privoščite si tretma samostojno ali pa kot dodatek h permanentnem lakiranju relax spa nego rok, ki vsebuje piling rok s katerim odstranimo odmrle celice kože, jo nahrani in vlaži. Po pilingu pride na vrsto maska za roke v kombinaciji z masažo. Ponudba velja samo v mesecu DECEMBRU!

15.00 €


Manikira

30 min
Manikira vsebuje odstranjevanje obnohtne kože, čiščenju obnohtnih kanalov, krajšanju nohtov ter masažo dlani in premazom nohtne plošče z zaščitnim lakom.

18.00 €


Odstranjevanje gela + manikira

30 min
Odstranjevanje kakršnega koli gela, gel laka, akrila, ipd z nohtne plošče ter ureditev obnohtne kože, urejavnju obnohtnih kanalov ter krajšanju nohtov + zaščitni premaz za nohtno ploščo. ( lak)

23.00 €


Permanentno lakiranje 1

60 min
Permanentno lakiranje 1 obisk je namenjen vsem tistim, ki trenutno na nohtih nimajo nobenega gela ( geliranja, gel laka, akrila,...)

24.00 €


Permanentno lakiranje 2

60 min
Permanentno lakiranje 2 je namenjeno vsem strankam, ki na svojih nohtih že imajo lak ( gelirane, gel lak, akril,..)

28.00 €


Permanentno lakiranje francoska manikira

90 min

32.00 €


Popravilo 1 nohta

30 min

1.50 €


Popravilo do 5 nohtov

30 min

5.00 €


Poslikava 1 nohta

1.50 €Barvanje naravnih trepalnic

30 min
Trepalnice očistimo, pripravimo za barvanje. Barva se z barvami, ki so namenjene za barvanje trepalnic.

18.00 €


Lash Filler

60 min
Tretma je namenjen vihanju, negovanju ter barvanju naravnih trepalnic. Serumi so namenjeni za krepitev strukture naravnih trepalnic ter hranjenju koreninskih mešičkov tudi več mesecev po tretmaju.

48.00 €Odstranjevanje gela brez pedikure

60 min

18.00 €


Permanentno lakiranje nogic

60 min
Permanentno lakiranje je namenjeno tistim, ki si želijo nalakirati nohte brez spa pedikure.

23.00 €


Spa pedikura - osnovno

60 min
Spa pedikura je sproščujoča pedikura, ki poleg klasičnih storitev ( odstranjevanje trde odvečne kože, čiščenje obnohtnih kanalov, krajšanje nohtov) nudi še nego stopal z posebnim piligom in vrhunsko anti-stresno masažo stopal z kombinacijo maske za stopala.

28.00 €


Spa pedikura - zahtevna

90 min
Spa pedikura je sproščujoča pedikura, ki poleg klasičnih storitev ( odstranjevanje trde odvečne kože, čiščenje obnohtnih kanalov, krajšanje nohtov) nudi še nego stopal z posebnim piligom in vrhunsko anti-stresno masažo stopal z kombinacijo maske za stopala. Namenjena je tistim, ki imajo večje težavnosti z razpokazno kožo na stopalih.

30.00 €


Spa pedikura + odstranjevanje permanentnega lakiranja

60 min
Storitev je namenjena tistim, ki se odločijo odstraniti permanentno lakiranje brez dodatneega lakiranja ter opraviti celotno ostalo spa pedikuro.

30.00 €


Spa pedikura + permanentno lakiranje

90 min
Spa pedikura je sproščujoča pedikura, ki poleg klasičnih storitev ( odstranjevanje trde odvečne kože, čiščenje obnohtnih kanalov, krajšanje nohtov) nudi še nego stopal z posebnim piligom in vrhunsko anti-stresno masažo stopal z kombinacijo maske za stopala. Za dodatek se nohte polakira z permanentnim lakiranjem - gel laki.

35.00 €Masaža obraza in lasišča

30 min

26.00 €