Kozmetični salon Berni

Rezerviraj termin

Storitve

NEGE OBRAZA

TREPALNICE IN OBRVI

MANIKIRA

PEDIKURA

MASAŽE TELESA

DEPILACIJA

Osnova nega obraza

120 min


Najprej opravimo površinsko čiščenje kože, ki mu sledi peeling obraza, po peelingu naredimo globinsko čiščenje ,oblikujemo obrvi, nanesemo ustrezno ampulo in nadaljujemo z masažo obraza. Na obraz nanesemo izbrano kremno masko. Nego zaključimo z nanosom kreme. Za sprostitev vam zmasiramo roke in stopala ( študenti- masaža rok ).

66.00 €

Naroči se

Specialna nega

120 min


Specialna nega obraza je namenjena vsem tipom kože. Postopek se prične z površinskim čiščenjem, globinskim čiščenjem, oblikovanjem obrvi, sledi kraljevska 30 min masaža in nato ampula z ustrezajočo masko. Medtem ko ob nanosu maske ( PEEL OFF ) uživate v mirnem okolju pa vam zmasiramo roke, katere v zimskem času tudi potopimo v parafin. Deležni ste tudi masaže stopal. Nego zaključimo z ustreznim serumom in kremo za oči in obraz.

72.00 €

Naroči se

Biopiling hrbta

90 min

55.00 €

Naroči se

Nega z AHA kislinami

90 min


Alfa hidroksi kisline, imenovane tudi AHA kisline uporabljamo kot izdelek za pomladitev in revitalizacijo vseh tipov kože.Aha klisline delujejo kot luščilci.Povzročijo luščenje povrhnjice, brez drgnjenja- z raztapljanjem.

75.00 €

Naroči se

Biopiling - nega , cena za dijake in študente

120 min


Nego začnemo s površinskim čiščenjem kože nadaljujemo z globinskim čiščenjem, oblikovanjem obrvi, dezinfekcijo z visoko frekvenco.Sledi limfna drenaža. Nato nanesemo produkt BIOPEELING ki aktivira povrhnjico ki pordeči in čez dan, dva olušči. Po biopeelingu na obraz nanesemo masko, ki kožo dodatno očisti, jo pomiri in zmanjša pore.
Pri tej negi je zelo pomembna nega doma z posebnim tonikom in pa kremo za hitrejšo regeneracijo kože. Po negi se ne smete izpostavljati soncu.

63.00 €

Naroči se

Nega obraza za moške

90 min


Nega obraza vključuje površinsko čiščenje, globinsko čiščenje, po želji uredimo tudi obrvi, pršenje s kisikom, masaža , maska, po potrebi ampula, nanos kreme. Za sprostitev vam zmasiramo roke.V zimskem času vam jih potopimo v parafinsko kopel.

62.00 €

Naroči se

INNOFACIAL nega

120 min

81.00 €

Naroči se

Biopeeling nega

120 min

75.00 €

Naroči se

KOLAGENSKE NITI čelo in oči

90 min

80.00 €

Naroči se